Disk buffer and Protools LE

Discussion in 'Recording/Live Sound' started by cg, Dec 29, 2004.


  1. cg

    cg Silver Supporting Member

    Messages:
    5,732
    Joined:
    Jan 4, 2002
    Location:
    St Paul, MN
    I am running a beefy Windows XP system with an MBOX and I keep getting a disk buffer error every time I launch Protools LE. Is there a known fix for this issue?
     
  2. tybone

    tybone Member

    Messages:
    1,079
    Joined:
    Oct 3, 2004
    Location:
    Ontario
    Try this. Digi Answerbase

    Just type in the error message and press the button. There are lots of responses. It looks like there is a bit of tweaking you must do to customize for XP. It gets even more fun if you are running a Pentium 4 processor.

    Good Luck
     
  3. cg

    cg Silver Supporting Member

    Messages:
    5,732
    Joined:
    Jan 4, 2002
    Location:
    St Paul, MN
    I tried everything I could fine there without any luck. Ill call their cust support line.
     
  4. pbradt

    pbradt Senior Member

    Messages:
    8,386
    Joined:
    Dec 13, 2004
    I've heard if you're running Service Pack 2, it won't work, yet.

    I'm on a Mac so I don't know for sure.
     
  5. Scumback Speakers

    Scumback Speakers Gold Supporting Member

    Messages:
    9,364
    Joined:
    Oct 6, 2003
    Location:
    Los Angeles, Ca
    pbradt, I'm about to get either a Mackie Spike, or a Digidesign Mbox... I'm on a Mac as well (G4 1.25ghz MDD) under OS X 10.3.7 considering the Mbox.

    Can you email me? I have just a couple of questions about it's capabilities.

    Thanks!

    Jim

    scumbag@scumbagamps.com
     
  6. pbradt

    pbradt Senior Member

    Messages:
    8,386
    Joined:
    Dec 13, 2004
    Scumbag: Check your email...P
     
  7. Scumback Speakers

    Scumback Speakers Gold Supporting Member

    Messages:
    9,364
    Joined:
    Oct 6, 2003
    Location:
    Los Angeles, Ca
    I got your email, but I'm installing $400k of new gear at the new FIT (Musician's Institute's new Film and Video Production school) so I haven't had the time to respond yet.

    I checked with Mackie, & they feel positive that Spike should work without issues in the G4 using GarageBand. Now I just need to track down the best price and order one. There's been alot of "support issues" with Digidesign (according to their own dealers here in LA‚ so I'm kinda thinking the Mackie would be a nice alternative to "support issues" even if it has it's own to deal with, at least someone is there to answer the phone and respond to emails.

    I'll be in touch if necessary, thanks for the email.
     

Share This Page