fulltone fulldrive 2 mosfet problems

Discussion in 'Effects, Pedals, Strings & Things' started by wjrhee, Jan 26, 2008.


  1. wjrhee

    wjrhee Member

    Messages:
    76
    Joined:
    Sep 9, 2006
    i recently got a fulldrive2 mosfet 10th anny and as soon as i plug in a cable in the input, the od side of the pedal immediately turns on and won't turn off when i hit the switch (there's a battery inside). i tried the same test but taking the battery out and using an adapter and i get the same problem. everything else seems to be working fine (all knobs, 3-way switch, mosfet switch, and boost side).

    i have no idea what the problem is right now, so any help would be appreciated.

    thanks
     
  2. JUSTJOB

    JUSTJOB Member

    Messages:
    2,410
    Joined:
    Oct 13, 2006
    Location:
    USA
  3. Don Rusk

    Don Rusk Gold Supporting Member

    Messages:
    6,855
    Joined:
    Jul 22, 2002
    Location:
    St. Louis
    New or used ?
    if used did the previous owner have anything to say?
    If new send it back or contact fulltone at above
     
  4. Laxrappa11

    Laxrappa11 Member

    Messages:
    393
    Joined:
    Oct 23, 2007
    Location:
    Upstate NY
    id be willing to bet that if you sprayed some contact cleaner in all of the 1/4" jacks and run a cable in and out several times, it will fix your problem.
     
  5. wjrhee

    wjrhee Member

    Messages:
    76
    Joined:
    Sep 9, 2006
    it's used, but the previous owner didn't seem to have any problems with it, and he's been quite helpful. i did end up sending an email to fulltone to see if they could help me, but i'll try cleaning it with some contact cleaner and hopefully that'll work.
     
  6. mcdes

    mcdes Member of no importance

    Messages:
    7,560
    Joined:
    Oct 9, 2007
    Location:
    New Zealand
    ha, the jacks are just two wires, doubt it is the problem, not like you can see if it is clean when not plugged in, id agree with the above mentioned footswitch, probably wired incorrectly or faulty and contcts stuck.

    just my 0.02Cents
     

Share This Page