LAB Series L5 buzz

Discussion in 'Amps/Cabs Tech Corner: Amplifier, Cab & Speakers' started by mattball826, Dec 23, 2009.

  1. mattball826

    mattball826 Member

    Messages:
    20,504
    Joined:
    Oct 23, 2009
    Hi, just had a buddy over with his L5. It makes a loud buzz and looks like DC is on the outputs. -35v. It's not always happening tho. The outputs are okay and the rest looks pretty solid. I heard something about these had a problem with grounds but the google search is vague and bloated. Anybody have a print for this?
     
  2. va3ux

    va3ux Member

    Messages:
    16
    Joined:
    Dec 22, 2006
    Location:
    Southern Ontario, Canada
    I have a schematic for it. I can't find a way to attach it to a post though. Not sure if the "Insert Image" buttom could be used. Anyone ?
     
  3. mattball826

    mattball826 Member

    Messages:
    20,504
    Joined:
    Oct 23, 2009
    i think you can. just place photo link within image. youd have to use a photo hosting site like imageshack or such. much appreciated!
     
  4. va3ux

    va3ux Member

    Messages:
    16
    Joined:
    Dec 22, 2006
    Location:
    Southern Ontario, Canada
    That's it ! That must be where I got my copies from. Thanks for posting.

    Matt : by now you'll have discovered that I sent copies to your yahoo e-mail address. But the same thing is in the link above.

    Phil
     
  5. mattball826

    mattball826 Member

    Messages:
    20,504
    Joined:
    Oct 23, 2009

Share This Page