Mesa DC-3 help

Discussion in 'Amps and Cabs' started by Mitchishin13, Feb 8, 2012.

  1. Mitchishin13

    Mitchishin13 Member

    Messages:
    6
    Joined:
    Feb 8, 2012
    Hey all, I just bought a Mesa DC-3 about a month ago in mint condition, she's been working great but just the other day something went wrong with the footswitch. When I plug the footswitch in the lights are powered and functioning correctly but no sound comes out of the amp. If I unplug the footswitch I get my lead channel only. Has anyone experienced this problem before? Is there any way to fix it or do I need to buy a new footswitch all together?
     
  2. chrisrocksusa

    chrisrocksusa Member

    Messages:
    1,963
    Joined:
    Jan 10, 2012
    Location:
    Chicago, IL
    welcome to the mesa/boogie/family, and to TGP, brosefina!

    while I can't personally answer your question there are a lot of really knowledgeable bros here that are sure to know what's going on.

    I also invite you to check out the boogie board http://forum.grailtone.com/

    it's a great community of boogie heads!

    :bonk

    blessings

    -chris
     
  3. CharAznable

    CharAznable Member

    Messages:
    14,601
    Joined:
    Aug 26, 2008
    Location:
    Leesburg, VA
    Is the channel switch in the footswitch position?
     
  4. Mitchishin13

    Mitchishin13 Member

    Messages:
    6
    Joined:
    Feb 8, 2012

    Thanks for the tip, I am actually a member of the boogie board as well, thanks for the kid greeting
     
  5. Mitchishin13

    Mitchishin13 Member

    Messages:
    6
    Joined:
    Feb 8, 2012
    If you mean the one in the back, yes.
     

Share This Page