1. The Gear Page is run by musicians for musicians. We listen, we learn and if we misstep we are not afraid to do the right thing. We proposed some changes to the Emporiums. Based on feedback from members, we have decided to not go ahead with those changes. However, it has also highlighted that we need some community input into what is working and what is not working for members here. Primarily focused on the Emporiums, we'd like input on your thoughts about TGP and how things work in the Emporiums for you and how you'd improve them. The discussion thread on the is here!

    Dismiss Notice

Mesa Lonestar Reverb went out!

Discussion in 'Amps and Cabs' started by ckeathley14, Feb 14, 2012.

  1. ckeathley14

    ckeathley14 Member

    Messages:
    620
    Joined:
    Dec 26, 2008
    Location:
    Tyler, TX
    The reverb on my Mesa Lonestar is not working currently! Could it be just the tubes? Anybody with some help/tips? I hope its just tubes and not something else.
     
  2. bettset

    bettset Member

    Messages:
    3,780
    Joined:
    May 17, 2007
    Location:
    downtown UBFE
    how old is it. mine lost the reverb after about a year. it was the unit, so mesa replaced it at a local shop approved by them. the reverb has worked fine ever since........this was about 5-6 years ago :munch
     
  3. jmontgomery

    jmontgomery Supporting Member

    Messages:
    2,200
    Joined:
    Aug 13, 2006
    Location:
    Arbuckle Country
    My moneys on the reverb tube.
     

Share This Page