New Tgp Crashing Samsung Galaxy S3?

Discussion in 'Interactive Administrator Threads' started by Turkish, May 18, 2015.

  1. Turkish

    Turkish Member

    Messages:
    19
    Joined:
    Nov 11, 2013
    Location:
    Iron City
    First off, I don't post here much (I don't know much so I leave it to the experts) but many thanks for all of the hard work switching over to the new format. I think it looks great on my PC. My issue is that I spent a lot of time browsing TGP via a Samsung Galaxy S3 but with the new format I can't even log in without the page becoming "unresponsive". I apologize if this was discussed before but I thought I'd mention it.

    Anyone else in this boat?
     
  2. Scott Peterson

    Scott Peterson Staff Member

    Messages:
    36,849
    Joined:
    Jan 3, 2002
    Location:
    Michigan
    My son has an SIII but he's in bed. I'll check it in the morning with that.

    I am running a Droid Turbo on Android 4.4.4 and it's really quite nice.
     
  3. John Coloccia

    John Coloccia Cold Supporting Member

    Messages:
    9,471
    Joined:
    Dec 31, 2007
    Location:
    Connecticut, outside of Hartford
    I have an S3 with Android 4.4.2 that's working OK.
     
  4. Turkish

    Turkish Member

    Messages:
    19
    Joined:
    Nov 11, 2013
    Location:
    Iron City
    Ok. Thanks guys. Maybe its on my end. I'll try again.
     
  5. bgmacaw

    bgmacaw Member

    Messages:
    8,115
    Joined:
    Nov 14, 2005
    Location:
    Atlanta, GA
    Works fine on my S5 with Chrome
     
  6. BlackOne

    BlackOne Member

    Messages:
    49
    Joined:
    Apr 7, 2015
    Location:
    Zagreb, Croatia
    Also works fine on my S3, both using Chrome or Galaxy's stock browser.
     
  7. Scott Peterson

    Scott Peterson Staff Member

    Messages:
    36,849
    Joined:
    Jan 3, 2002
    Location:
    Michigan
    S3 Galaxy with Chrome browser - no crash, works fine here.
     
  8. Turkish

    Turkish Member

    Messages:
    19
    Joined:
    Nov 11, 2013
    Location:
    Iron City
    I logged in with my S3 this morning and it's fine now. Works very nicely. I guess it was something with my phone or maybe my connection. Thanks again everyone for the feedback!
     
    Scott Peterson likes this.
  9. John Coloccia

    John Coloccia Cold Supporting Member

    Messages:
    9,471
    Joined:
    Dec 31, 2007
    Location:
    Connecticut, outside of Hartford
    I had a little trouble before I was logged in as well. It didn't crash, but it seemed to lock it up for long periods of time. I thought it had something to do with the ads, but you're not a supporting member so you'll see ads one way or another.
     

Share This Page