Ultimate Attenuator/50 watt plexi clip

Discussion in 'Amps and Cabs' started by soldano16, Apr 5, 2008.

  1. soldano16

    soldano16 Member

    Messages:
    2,348
    Joined:
    Oct 7, 2004
    Location:
    British Columbia
    In my basement. Amp on 7, no pedals. Monty Les Paul replica w/ Tom Holmes PU's. UA volume just under 1/2. 1X12 openback cab with Scumback H75 - 65 watts.

    Recorded on an Edirol R-1.

    http://media.putfile.com/The-boys-15
     
  2. hamfist

    hamfist Member

    Messages:
    1,598
    Joined:
    Sep 1, 2006
    Location:
    UK
    Can't see anything on the link page to click to get audio to play.
     
  3. soldano16

    soldano16 Member

    Messages:
    2,348
    Joined:
    Oct 7, 2004
    Location:
    British Columbia
    The audio usually just starts when you get to the page.
     
  4. hamfist

    hamfist Member

    Messages:
    1,598
    Joined:
    Sep 1, 2006
    Location:
    UK
    Doh ! :jo I had my headphones knob at zero on my little mixer ! All sorted now. Yes it plays automatically.
    Clearly a very rudimentary recording, but I can hear you're getting some pretty good tone there.
     
  5. Softpaw

    Softpaw Member

    Messages:
    865
    Joined:
    Apr 26, 2002
    Location:
    Ventura, CA
    Imagining past the "rudimentary recording"-- great tone!!

    You mean perceived volume cut in half?
     
  6. soldano16

    soldano16 Member

    Messages:
    2,348
    Joined:
    Oct 7, 2004
    Location:
    British Columbia
    Nope. I mean actual volume knob is just under 1/2 way.
     

Share This Page