Uploading Picture Problem

Discussion in '"How To" Tips for the new Software' started by Blackmoreguitar, Nov 26, 2017.


  1. Blackmoreguitar

    Blackmoreguitar Supporting Member

    Messages:
    1,204
    Joined:
    Dec 27, 2009
    Location:
    Sunny Leicester UK
    Is there a problem with the upload picture function? I am trying to upload a picture from my files, (done this before), and when I press the upload from file button nothing happens.

    I am on a Mac Book Pro with High Sierra 10.13.1.

    Edit:can a mod help with this please, maybe @aleclee as I can't find any way of fixing this:

    To be clear I am clicking the Add Media button, selecting TGP Member Photos, then Upload an Image from Your Files. When I click the Upload Image Button, nothing happens; by nothing happens I mean that the browse for file box does not appear. This is on my MacBook Pro. I am able to upload as described from my iPhone. The issue with uploading from my Mac started after I upgraded to High Sierra so my assumption is there is some sort of compatibility issue with High Sierra and the Forum software.

    Thanks
     
    Last edited: Dec 10, 2017
  2. Blackmoreguitar

    Blackmoreguitar Supporting Member

    Messages:
    1,204
    Joined:
    Dec 27, 2009
    Location:
    Sunny Leicester UK
    Bumped with request for Mod assistance
     
  3. roachone

    roachone Member

    Messages:
    447
    Joined:
    Nov 7, 2010
    Location:
    north carolina
    Yeah, I tried myself. Didn't work
     

Share This Page