Wampler Pinnacle noise issues...please help!!

Discussion in 'Effects, Pedals, Strings & Things' started by PG-Lane, Feb 4, 2012.

  1. PG-Lane

    PG-Lane Member

    Messages:
    76
    Joined:
    Oct 10, 2011
    Hi guys i purchased the pinnacle a few months back. I have been using the pedal a lot and it was working flawlessly till......yesterday. Now when i engage the boost switch (toggle switch) it creates this dreadful buzz and if play a note or a chord for that matter it amplifies the buzz/noise even more. I have checked everything starting from my power supply to my cables. I am using a PP2+ isolated power source for the pedal as well. Does anyone have any ideas regarding what's going on? :(
     
  2. binge

    binge Member

    Messages:
    1,222
    Joined:
    Apr 2, 2008
    I'm guessing the pedal is faulty. Have you emailed someone in Wampler?
     
  3. PG-Lane

    PG-Lane Member

    Messages:
    76
    Joined:
    Oct 10, 2011
    That's what i am thinking as well. I will email the guys at Wampler and hopefully they can help me out. Man, i really dig the pedal though......
     
  4. binge

    binge Member

    Messages:
    1,222
    Joined:
    Apr 2, 2008
    Yeah Wampler make awesome pedals! The best dirt pedals I've tried.
     
  5. Agreed

    Agreed Member

    Messages:
    1,648
    Joined:
    Apr 13, 2009
    Shoot us an email, we'll see what's going on and get you taken care of. help@wamplerpedals.com would probably be the best address to send this to, but I'll be more than happy to do what troubleshooting I can if you want to hit me up directly - jeff@wamplerpedals.com.
     
  6. PG-Lane

    PG-Lane Member

    Messages:
    76
    Joined:
    Oct 10, 2011
    Thanks heaps mate! I have already emailed you guys about it, but I will send you an email as well. Cheers.
     
  7. PG-Lane

    PG-Lane Member

    Messages:
    76
    Joined:
    Oct 10, 2011
    The boost on the pinnacle....is it after or before the main circuit?
     
  8. PG-Lane

    PG-Lane Member

    Messages:
    76
    Joined:
    Oct 10, 2011
    anybody having any noise issues with their pinnacle? I think mine just craped out or something, but it's a bit weird....happens only when i engage the boost.
     

Share This Page